About Us

Wat is electieve medicatie? Het is een uitdrukking die steeds vaker de ronde doet in de media, de boekhandels en geleidelijk aan het specialistenkantoor, maar hoe vaak zegt iemand wat electieve medicatie is?

Hypothetisch gezien is electieve medicatie elk type medicatie dat niet past in de logische structuur van westerse medicatie. Wanneer is aangetoond dat een type medicatie logisch levensvatbaar is en er een hypothese is opgelost om in de taal van westerse medicatie te verduidelijken waarom het levensvatbaar is, mag het momenteel niet als optie worden beschouwd.

Schokkend genoeg komen na de hypothese de regeringskwesties. In de Verenigde Staten is electieve medicatie eigenlijk elk type medicatie dat niet als deductief legitiem is erkend door de American Medical Association en de regering van de Verenigde Staten. In verschillende landen zullen verschillende autoriteitsinstanties uitzoeken wat constant geen electieve medicatie is. In de Verenigde Staten is rub een electieve medicatie. In Canada is wrijven de gebruikelijke medicatie en dus uitzonderlijk gericht.

Zou u accepteren dat, in overeenstemming met het National Center for Complementary and Alternative Medicine van de Amerikaanse overheid, voedingsstoffen een integraal of keuzemedicijn zijn (afhankelijk van hoe ze worden gebruikt) waarvan nog niet is aangetoond dat ze een grotere invloed hebben op het menselijk lichaam dan een nepmedicijn? behandeling? Langzamerhand zou ik liever willen weten of ze misschien behandeld willen worden voor scheurbuik met een nepbehandeling. Ik blijf bij nutriënt C. Er zijn hypothetische toepassingen voor voedingsstoffen die nog niet volledig zijn aangetoond, maar dat maakt de aangetoonde effecten niet minder experimenteel substantieel.

Tegelijkertijd maakt het, in het licht van het feit dat iemand beweert dat hij medicatie aanbiedt, het niet geldig. Natuurlijke verbeteringen worden niet beheerd en onthullen hun bevestigingen mogelijk niet volledig. Ze zullen u absoluut niet informeren over een gevaarlijke samenwerking met uw hartmedicijn.

Je kunt het natuurlijk aan een specialist vragen, maar onthoud dat er talloze soorten electieve medicatie zijn, een acupuncturist is niet echt voorbereid op specerijen, en je arts die essentieel is om te overwegen, zal er hoogstwaarschijnlijk niet op voorbereid zijn.

In het geval dat u graag electieve medicatie wilt gebruiken, hetzij voor een bepaald probleem, of in wezen uw algemeen welzijn verbetert, is het waarschijnlijk het beste om eerst te onderzoeken welke soorten electieve medicatie u graag gebruikt, en met uw specialist te overleggen of zij zal eigenlijk willen werken met een electieve medicatie-expert. Ontdek op dat moment een deskundige die zich in die specifieke ruimte heeft voorbereid op electieve medicatie. De meeste soorten electieve medicatie zijn niet toegestaan ​​in de Verenigde Staten, dus vraag waar ze naar de les zijn geweest en hoe lang ze al repeteren. Op dat moment kunnen ze samenwerken met uw huisarts om ervoor te zorgen dat u de aandacht krijgt die u nodig heeft, zonder verrassende resultaten.

Enkele soorten electieve medicatie die het onderzoeken waard kunnen zijn, zijn:

Oosterse medicatie: Oosterse medicatie is het eenzame type electieve medicatie dat echt equivalent is aan westerse medicatie als een totale medicatie. Oosterse medicatie is afhankelijk van een paar speculaties die millennia eerder zijn gecreëerd en voor het eerst werden uiteengezet in de Yellow Emperor’s Classic, ergens tussen de drie en vijfduizend jaar eerder. Oosterse medicatie omvat de handelingen van rugwrijving, naaldtherapie, zelfgekweekte behandeling, qi gong en een paar andere. Aangepaste Chinese geneeskunde is een variatie op oosterse medicatie die expliciet voor China voorkomt. Het is de enige variant van oosterse medicatie die in de Verenigde Staten zonder zweten kan worden gevonden. In tal van delen van Azië wordt oosterse medicatie tot nu toe gezien als de norm van klinische overweging en is westerse medicatie ‘keuzevak’.

Natuurlijke behandeling: Kruidenbehandeling is waarschijnlijk het meest bekende type electieve medicatie dat in de Verenigde Staten wordt aangetroffen, en mogelijk een van de minst veilige. Hoewel de meerderheid van de traditionele medicijnen die specialisten tegenwoordig aanbevelen, afkomstig zijn van kruiden, hebben de zelfgekweekte verbeteringen die normaal worden aangegeven geen regelmatige doses, bevatten kluwen vulstoffen en zullen ze zelden waarschuwen voor de resultaten. Hoewel kruiden kunnen worden gebruikt om al dat recept te behandelen, en een aanzienlijke hoeveelheid meer, moet u ervoor zorgen dat u met een voorbereide botanicus praat voordat u een medicijn neemt. Ze kunnen u vertellen welke metingen worden beschermd, welke providers het verdienen om te gebruiken en eventuele resultaten.

Homeopathie: Homeopathie werd in de 19e eeuw gecreëerd door twee specialisten die zagen dat kinine, de eenzame medicatie die geschikt is voor behandelde jungle-koorts, bijwerkingen veroorzaakte van darmziekte bij gezonde personen die het kregen. Ze veronderstelden dat like like zou verbeteren, dus cafeïne, die meestal oplettendheid veroorzaakt, zou worden gebruikt om iemand die de hele avond niet in slaap was, beter te laten rusten. Homeopathie is hoogstwaarschijnlijk de eenzame electieve medicatie die wordt beschermd om te proberen zonder met een specialist te praten, op grond van het feit dat de dynamische substantie zodanig verzwakt is dat het absurd is om te veel te doseren, of resultaten te geven op de sommen in het nabijgelegen welzijn. voedselwinkel, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de paar containers die u in uw huis zou bewaren. Tegelijkertijd is het nog steeds het beste om een ​​homeopaat te raadplegen om er zeker van te zijn dat wat u neemt, zal werken voor wat u nodig heeft.